MediScore en Lagaay International gaan samen verder onder de nieuwe naam Lagaay Medical met de service die u van ons gewend bent.
  • Ontdek Lagaay Medical

    Graag bieden wij eerste hulp bij het ontdekken van onze medische producten. Dat doen we voortvarend en met de juiste verbanden. Van pleister tot sportverzorging en van verbandschaar tot vaccins. Wie we zijn? Lagaay Medical, onderscheidend in medische en EHBO artikelen.

    Over Ons
  • Uw leverancier

    Als professional in medische, sportmedische en farmaceutische producten leveren wij uiteenlopende hulpmiddelen. Verbandmiddelen, apotheekproducten, zelfzorgmiddelen of reddingsmaterialen? Met een account vertrouwt u net zoals onze ambassadeurs op onze gevestigde naam.

    Uw account
  • Medisch assortiment

    Shop online en ontvang direct 2% korting bij plaatsing van een bestelling. Ons brede assortiment is per categorie overzichtelijk gerangschikt. Vanzelfsprekend is receptplichtige medicatie enkel via een geregistreerd account beschikbaar.

    Producten
  • Acties

    Wij doen graag iets extra's voor onze klanten. Dát is ons hechtmateriaal. Regelmatig hebben wij daarom actiekortingen en aantrekkelijke aanbiedingen. Datzelfde geldt voor extra korting bij een bepaalde volumeafname. Klik op onderstaande button en bekijk onze acties.

    Alle acties

Producten

Salvequick pleister plastic navulling 6036 (6370)

Leukofix ringspoel 5mx2,5cm

First Aid kit (Eerste hulptas) PAX-Plan, rood

Mondmasker disposable 3lgs, non-medical use

  • Lagaay Medical is distributeur voor PAX-tassen in Nederland. PAX-tassen zijn ontworpen voor indeling met medische middelen en materialen en geschikt voor onder meer artsen, hulpverleners en verpleegkundigen. De rugzakken en tassen zijn gemaakt van stevige duurzame stof.

    Alle PAX-tassen
  • Water-Jel is het eerste hulp middel bij kleine en grote brandwonden. Het kan gebruikt worden als aanvulling op het koelen met water of als alternatief als er geen water voorhanden is. Er zijn diverse maten en soorten Water-Jel kompressen, dekens, sets en flacons met burnjel.

    Alles van Water-Jel